Ciuperci umplute cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 8363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci champignion mari
  • 2 fire de ceapa verde
  • 50 g cascaval ras
  • 2 linguri pesmet
  • o lingura marar proaspat tocat
  • 100 g branza feta sfaramata
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • un praf de chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza feta:

Se scot coditele de la ciuperci, se curata, se spala si se pun intr-o tava, pe hartie de copt, cu palaria in jos. Se pune tava la cuptor pana se inmoaie putin ciupercile si isi lasa zeama.

Intre timp se taie coditele cubulete. Intr-o tigaie s epune o lingura cu ulei si se pun coditele sa se inmoaie putin. Se edauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele fine si se calesc putin. Se opreste focul si se lasa putin la racit. Se adauga pesmetul, mararul si cascavalul. Se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si chilli proaspat rasnit.

Se scoate tava cu ciuperci din cuptor, se intorc cu palaria in sus, se umplu cu branza feta si deasupra se adauga din compozitia cu codite de ciuperci, presand bine cu mana. 

Se pune tava in cuptor 15 minute, pana se rumenesc ciupercile deasupra.

Sunt delicioase atat calde, cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci si porumb